Cautare

5183 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (4.43 secunde)
In total, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa" a implicat 260 de intreprinzatori, 180 din Bihor si 80 din judetul Békés, reprezentand 60 de firme, 40 din Romania si 20 din Ungaria.
DGFP Bihor reaminteste ca OUG nr. ... Autorizarea si inregistrarea se fac la registrul comertului de pe langa tribunalul din judetul in care solicitantul isi stabileste sediul profesional.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Un tanar de 23 de ani, din municipiul Targoviste, judetul Dambovita, in timp ce conducea un autoturism marca BMW, in sensul giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta a directiei de mers, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu.
Tata m-a convins sa particip la concursul de frumusete Miss Bihor, ce urma sa aiba loc cu cateva zile inainte de Craciun. ... In 2000 si 2004, tatal Ilincai a participat, din partea Partidului Umanist (viitorul Partid Conservator), la alegerile pentru Primaria Magesti, judetul Bihor.
Pretul la benzina si motorina a atins astazi valori record in judetul Bihor: 11,10 lei/litru si este posibil ca acest pret sa creasca si mai mult in urmatoarele zile.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Astfel, probele existentei valahilor (romanilor medievali) in Transilvania, la venirea ungurilor, sunt o alta problema pentru nucleele antinationale din Cluj Napoca, Alba Iulia sau alte orase din tara, care ne-ar vrea ajunsi aici dupa venirea ungurilor.Va reamintesc ca cetatile lui Glad (judetul Timis), Gelu (judetul Cluj) si Menumorut (judetul Bihor), conducatorii valahilor din Transilvania secolului IX, care s-au confruntat cu ungurii,la sosirea acestora, sunt aproape abandonate â€" nu numai ca nu sunt indicatoare spre ele sau panouri explicative langa acestea, dar mai mult decat atat, in cetatea lui Menumorut este amenajat un teren de fotbal si vestiare, iar in cetatea lui Gelu se cultiva porumb.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. ... Andreea Molnar si Eva Papp, cele doua "maseuze" minore, in varsta de 15 si 16 ani, originare din judetul Satu Mare erau considerate vedetele bordelului clandestin.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
sa completeze si sa depuna formularul 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" daca au realizat pe langa salarii si alte venituri (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare);
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Iar in aceste conditii, pentru judetul Constanta se poate spune ca se va aplica strategia „copilul care nu plange…”.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
google-analytics.com